Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Erguvan Sosyal Tesislerinde iş adamları ile bir araya geldi. Düzce’nin ihtiyaçları ve kurumlar arası iş birliği ile yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıya ilgi yoğun oldu.

Eğitim Zirvesi

Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de faaliyet gösteren firmaların sahipleri, iş adamları ile Erguvan Sosyal Tesislerinde buluştu. Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen,Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya ve Düzce’nin iş adamları katıldı. Düzce’de yapılacak iş birlikleri, sosyal projelere yapılacak katkıların yanı sıra önemli bir konuda istişare yapıldı.

Okulların Taşınması Görüşüldü

İl merkezinde bulunan bazı okulların taşınması ve şehrin kalabalığından uzak daha sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretime devam etmesi konusunda iş adamlarından destek istenirken İsmetpaşa Ortaokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu ile Azmimilli İlkokulu’nun yeniden yapılması konusunda destek veren iş adamlarına teklifte bulunuldu.

Düzce’nin Hayırseverlik Hareketi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün öncülük ettiği projeye göre şehir merkezindeki okulların yeni binalara kavuşturulması konusunda destek verecek vergi rekortmeni firmaların bu destek ile vergi oranlarında indirim yapılması yönünde talepte bulunuldu. Vergi Dairesi Müdürünün de bulunduğu toplantıda iş adamları eğitim camiasının güçlenmesi amacıyla atılacak her adıma destek olacaklarını ifade etti.